Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på det meste hvis du har spørgsmål til vores produkter eller service. Hvis du ikke finder det du søger, så er du velkommen til at sende os en mail på hej@myella.dk

 

Macarons

Hvor hurtigt kan I producere min bestilling?

Afhængigt af hvor mange ordrer vi har inde vil der gå ca. 5-7 hverdage for os til at bage, printe og samle dine macarons. Bestil derfor dine macarons i god tid. Hvis du er i tvivl om det kan nåes, så send os en mail på hej@myella.dk og hør om den aktuelle produktionstid.

 

Hvad er holdbarheden på jeres macarons?

Holdbarheden er op til 10 dage ved opbevaring i en lufttæt beholder på køl, dog ofte god efter. Hvis du ønsker at fryse dine macarons når du modtager dem er det også en mulighed - så holder de sig nogle måneder.

 

Koster indpakning i cellofan ekstra?

Dine macarons bliver pakket i kageæsker, men vi tilbyder også at pakke dem i cellofanposer. Det koster 4,- pr. pose at få dem pakket i de klare cellofanposer med et lille klistermærke bagpå for at holde posen lukket.

 

 

Levering

 

Er der specielle leveringsbetingelser for macarons?

Ja. Vores macarons er hjemmelavede og bliver specialproduceret til dig, så derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid før dit arrangement. Hvis du er i tvivl om det kan nåes, så send os en mail på hej@myella.dk.

 

 

 

Betaling

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Vi tager både Dankort, Mastercard, Visa, Visa-Dankort, Visa-Elektron samt MobilePay

 

Hvornår bliver min betaling hævet på min konto?

Når din ordre bliver sendt afsted fra os, hæver vi beløbet på din konto