Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på det meste hvis du har spørgsmål til vores produkter eller service. Hvis du ikke finder det du søger, så er du velkommen til at sende os en mail på hej@myella.dk

 

Macarons

Hvor hurtigt kan I producere min bestilling?

Afhængigt af hvor mange ordrer vi har inde vil der gå ca. 7 hverdage for os til at bage, printe og samle dine macarons. Bestil derfor dine macarons i god tid. Hvis du er i tvivl om det kan nåes, så send os en mail på hej@myella.dk og hør om den aktuelle produktionstid.

 

Hvad er holdbarheden på jeres macarons?

Holdbarheden er 10-14 dage ved opbevaring i en lufttæt beholder på køl.

 

Koster indpakning i cellofan ekstra?

Dine macarons bliver pakket i kageæsker, men vi tilbyder også at pakke dem i cellofanposer. Det koster 4,- pr. pose at få dem pakket i de klare cellofanposer med et lille klistermærke bagpå for at holde posen lukket.

 

 

Levering

Hvor hurtigt kan I producere samt levere min bestilling?

Afhængigt af hvor mange ordrer vi har inde, så har vi normalt ca. 2-3 dages produktionstid samt 2-3 dages levering. Du kan derfor forvente at få dit køb i løbet af ca. 5 hverdage. Der tages dog forbehold for at vi har varerne hjemme, hvis vi ikke har det, så skal der beregnes yderligere leveringstid. 

 

 

Hvornår skal jeg senest bestille for at få mine varer leveret?

Vi anbefaler at du bestiller i god tid, gerne 4 uger før, så vi er sikre på at din ordre kan blive produceret og sendt inden dit planlagte arrangement.

 

 

Er der specielle leveringsbetingelser for macarons?

Ja. Vores macarons er hjemmelavede og bliver specialproduceret til dig, så derfor anbefaler vi, at du bestiller minimum 3 uger før dit arrangement, men meget gerne tidligere. Hvis du er i tvivl om det kan nåes, så send os en mail på hej@myella.dk.

 

 

 

Betaling

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Vi tager både Dankort, Mastercard, Visa, Visa-Dankort, Visa-Elektron samt MobilePay

 

Hvornår bliver min betaling hævet på min konto?

Når din ordre bliver sendt afsted fra os, hæver vi beløbet på din konto

 

 

 

Produkter

Jeg har bestilt forskellige ting fra jer i spejlakryl, men forsiden er ikke helt skarp?

På alle vores spejlakrylsprodukter sidder der et tyndt lag film, som vi anbefaler man først tager af lige inden man skal bruge produktet, for bl.a. at undgå fedtfingre.

Vores akrylprodukter kan nemt vedligeholdes og pudses ved at blive tørret over med glasrens på en fnugfri klud der ikke ridser.