Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på det meste hvis du har spørgsmål til vores produkter eller service. Hvis du ikke finder det du søger, så er du velkommen til at sende os en mail på hej@myella.dk

 

Macarons

Hvor hurtigt kan I producere min bestilling?

Afhængigt af hvor mange ordrer vi har inde vil der gå ca. 4 hverdage for os til at bage, printe og samle dine macarons. Bestil derfor dine macarons i god tid. Hvis du er i tvivl om det kan nåes, så send os en mail på hej@myella.dk og hør om den aktuelle produktionstid.

 

Hvad er holdbarheden på jeres macarons?

Holdbarheden er op til 7 dage ved opbevaring i en lufttæt beholder på køl, dog ofte god efter. Hvis du ønsker at fryse dine macarons når du modtager dem er det også en mulighed - så holder de sig nogle måneder.

 

Koster indpakning i cellofan ekstra?

Dine macarons bliver pakket i kageæsker, men vi tilbyder også at pakke dem i cellofanposer. VI kan pakke dem i klare cellofanposer med et lille klistermærke bagpå for at holde posen lukket.

 

Hvilken chokolade bruger i?

Vi bruger udelukkende chokolade fra Valrhona, da kvalitet og sirlighed omkring vores små kager betyder rigtig meget. Derudover har vi valgt at bruge Valrhona, da de er B Corp-certificeret.

 

Jeg ønsker at afhente mine macarons - hvor kan jeg det?

Det er selvfølgelig muligt at afhente dine macarons på vores firmaadresse: Skudehavnsvej 15A, 2150 Nordhavn. Skriv det gerne i kommentarfeltet at du afhenter. Tidsrummet for afhentning er hverdage i tidsrummet: 12.00-14.00.

 

 

 

Levering

 

Er der specielle leveringsbetingelser for macarons?

Ja. Vores macarons er hjemmelavede og bliver specialproduceret til dig, så derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid før dit arrangement. Hvis du er i tvivl om det kan nåes, så send os en mail på hej@myella.dk.

Der er altid en risiko ved at sende vores macarons. De kan desværre gå i stykker under transport selvom vi pakker dem supergodt ind. Vi kan desværre ikke garantere at alle holder til transporten.

 

 

Betaling

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Vi tager både Dankort, Mastercard, Visa, Visa-Dankort, Visa-Elektron samt MobilePay

 

Hvornår bliver min betaling hævet på min konto?

Når din ordre bliver sendt afsted fra os, hæver vi beløbet på din konto