Bordkort

Oprettet d. under Borddækning

Bordkort til festen

Vis gæsterne på en flot måde hvor de skal sidde med bordkort. I dette blogindlæg fortæller vi lidt om hvilke materialer samt skrifttyper man bl.a. kan bruge.

 

Hvilke bordkort skal jeg vælge?

Valgmulighederne er nærmest uendelige, så først skal du nok gøre dig klart hvilken fest du holder. Om det skal være stilrent, minimalistisk, romantisk, hyggeligt eller sjovt - navneskiltene kan endda laves i specielle farver og tema som passer til festen.

 

Til nytårsfesten kunne der vælges en sort glimmerakryl som vil give lidt pift til nytårsbordet. Kombineret med lidt konfetti og serpentiner vil det skabe en fed aften som gæsterne vil huske.

 

 

 

Hos MyElla er vi specialiserede i forskellige typer kort til bordet, bl.a. med forskellige skriftyper, hvor det er muligt at vælge sit ønskede navn til kuverten/tallerkenen.

 

To typer - uendelige muligheder

Bordkortene kan fåes i to typer træ, birk eller eg samt forskellige typer akryl som sort, hvid, rød, spejl (både guld og rosegold) samt forskellige farver glimmer. 

 

Skrittyperne er også forskellige - hvis du har fundet en der passer perfekt, så laver vi også gerne bordkort efter dine ønsker.

 

 

 

Hvis du har specielle ønsker eller ideer til produkter du ønsker vi kunne lave, så skriv endelig til os på hej@myella.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar